Cursusmogelijkheden 2020

Corona

Uiteraard houden we bij de cursussen rekening met de coronacrisis. Groepslessen (zoals hieronder genoemd) worden daardoor wat lastig i.v.m. de 1.5-meter afstand. Maar cursisten die individueel lessen volgen, kunnen op veilige afstand in een schone omgeving les krijgen, mits je natuurlijk gezond bent en geen klachten hebt. Als je tot een risicogroep behoort of liever geen fysiek contact wilt, dan kun je ook les krijgen via skype (of een ander video-bel-programma).

Ook cursisten die niet in de regio Hilversum wonen kunnen uiteraard gebruik maken van lessen via skype. 

 

Beginners groepsles

Bij voldoende aanmeldingen zijn er groepslessen mogelijk voor beginners. Daarbij leer je eenvoudige gesprekjes te voeren: jezelf voorstellen, vragen hoe iemand heet en waar hij vandaan komt, beleefdheidsvormen, iets kopen op de markt, tellen, klokkijken en een taxi bestellen of een hotelkamer bespreken.

Deze groepslessen starten vaak in januari/februari of september en worden gegeven op dinsdagen (eind van de middag of begin van de avond)

 

Beginners individueel

Veel mensen vinden het prettig om privéles te krijgen. Allereerst omdat je dan zelf kunt bepalen wanneer je begint, hoe vaak en hoe lang je les neemt. Maar ook omdat je helemaal in je eigen tempo kunt leren. Een groep is leuk en gezellig, maar het kan ook frutstrerend zijn als de anderen sneller of juist langzamer leren dan jij. Privéles betekent dus: een les die helemaal is toegesneden op jouw wensen.

Je kunt er ook voor kiezen om met een klein groepje vrienden op les te komen, en dus je eigen beginnersgroep samen te stellen.

 

Conversatielessen voor (licht) gevorderden 

Er zijn altijd cursisten die na de beginnerscursus méér willen. Regelmatig worden er kleine groepjes gevormd van mensen die spreekvaardigheid willen oefenen. Laat weten als je interesse hebt, dan kan ik kijken wat er mogelijk is. Ook deze lessen worden gegeven op dinsdagen.

 

 

Waar?

Onder normale omstandigheden (zonder corona-risico) worden de cursussen van Indonesischles.nl gegeven in de Hilversumse Meent (tussen Hilversum en Bussum).