Indonesischeles.nl richt zich op beginners én op mensen met al wat basiskennis. Ook zijn er regelmatig groepslessen voor (licht)gevorderden.


Spreken 
In de beginnerscursus leer je in drie maanden tijd al kleine gesprekjes voeren. Praktisch, zodat je kunt vragen hoe iemand heet, kunt uitleggen waar je naartoe wilt en je boodschappen kunt doen op de markt. We oefenen met spreken en met luisteren.

 

Cultuur
Ook is er aandacht voor culturele aspecten van de taal. Beleefdheidsvormen zijn belangrijk in Indonesië, dus ik leer je hoe je daar goed mee kunt omgaan.

 

Persoonlijke aandacht
Bij voldoende aanmeldingen kan je leskrijgen in een kleine groep, óf je kunt individueel leskrijgen. In beide gevallen ben je verzekerd van veel persoonlijke aandacht.

 

Lesmateriaal
Als lesmateriaal maak ik gebruik van verschillende methodes, die we in overleg uitkiezen. Er zijn traditionele boeken, maar ook online-methodes. In beide gevallen vul ik die aan met eigen materiaal, spelletjes, liedjes en spreekvaardigheidsoefeningen.

 

Gevorderden
Als je al wat basiskennis hebt, en al wat Bahasa Indonesia spreekt, dan wil je natuurlijk je spreekvaardigheid oefenen. Van tijd tot tijd is het mogelijk om een groepje te vormen met andere cursisten, die daarmee samen aan de slag gaan.