Indonesischeles.nl richt zich op beginners én op mensen met al wat basiskennis. Ook zijn er regelmatig groepslessen voor gevorderden.


Spreken 
In de beginnerscursus leer je in drie maanden tijd al kleine gesprekjes voeren. Praktisch, zodat je kunt vragen hoe iemand heet, kunt uitleggen waar je naartoe wilt en je boodschappen kunt doen op de markt. We oefenen met spreken en met luisteren.

 

Cultuur
Ook is er aandacht voor culturele aspecten van de taal. Beleefdheidsvormen zijn belangrijk in Indonesië, dus ik leer je hoe je daar goed mee kunt omgaan.

 

Persoonlijke aandacht
De cursusgroepen zijn klein, waardoor er veel persoonlijke aandacht is. Maar je leert ook veel van elkaar, omdat je met elkaar kunt oefenen.

 

Lesmateriaal
Als lesmateriaal gebruik ik deels de boeken “Selamat Datang” van het Instituut Indonesische Cursussen, aangevuld met eigen materiaal, spelletjes, liedjes en spreekvaardigheidsoefeningen.

 

Gevorderden
Als je al wat basiskennis hebt, kun je misschien instromen op een iets hoger niveau. Ook als je al Bahasa Indonesia spreekt, maar je je spreekvaardigheid verder wilt ontwikkelen. Er zijn geregeld groepjes voor gevorderden bij wie je misschien kunt aansluiten.


Privéles
Ook voor privélessen kun je contact opnemen. Locatie, tijdstip en cursusmateriaal worden in overleg vastgesteld.