CONTACT

Wil je meer informatie, wil je je aanmelden voor een cursus of heb je een hele andere vraag: neem gerust contact met mij op!  Bel me, mail me, of vul onderstaand formulier in.

CONTACT

Wil je meer informatie, wil je je aanmelden voor een cursus of heb je een hele andere vraag: neem gerust contact met mij op!

Vul onderstaand formulier in of mail me.

Bahasa Indonesia
leren in ’t Gooi.

Wil je meer weten? Of wil je je aanmelden voor een cursus? Neem dan contact op:

06 82 064 765

ida@indonesischeles.nl

twitter.com/indonesischeles
facebook.com/indonesischeles 

FAQ

Auto close

Deze is hier alleen om standaard alles dicht te hebben. Niet verwijderen dus.

Waar worden de lessen gegeven?

In de Hilversumse Meent (vlakbij Bussum). Sinds corona geef ik vooral privélessen. Dat kan bij mij thuis aan de keukentafel, of online. Voor groepslessen huurde ik in het verleden wel een zaaltje in de Hilversumse Meent, maar kleine groepen kunnen ook thuis. Dat is ook afhankelijk van de voorkeur van de cursisten.

Hoe worden de onlinelessen verzorgd?

De onlinelessen zijn privélessen waarbij we – net als bij de gewone lessen – een tijdstip afspreken waarop we beiden achter de computer zitten. We doen dan net alsof we tegenover elkaar zitten, met het lesboek / lesmateriaal voor ons. Ik maak voor de verbinding gebruik van skype, of zoom, of teams… of welke app jij prettig vindt.

Hoe lang duurt een les?

De normale lestijd is 1 uur. Sommige mensen vinden het fijner om 1.5 uur les te nemen. Dat kan uiteraard ook. De prijs wordt daarop aangepast.

Wat kost een les?

Vanaf 1 januari 2024 reken ik voor privélessen en groepjes tot 3 personen 40 euro per persoon per uur. Voor groepen vanaf 4 personen gaat de prijs omlaag. Hoeveel, dat is afhankelijk van de grootte van de groep.

De kosten van het lesmateriaal zijn afhankelijk van de methode die je kiest. Er zijn verschillende boeken, die in prijs variëren van ongeveer 22 euro tot 45 euro per boek. Maar er is ook online materiaal dat gratis is! Je kunt er dan zelf voor kiezen om het materiaal te printen, als je dat prettig vindt. Dan heb je uiteraard wel printkosten.

Welk lesmateriaal wordt er gebruikt?

Er zijn verschillende lesboeken in omloop in Nederland. Daarnaast zijn er online lesmethodes. Hiervoor geldt: we kiezen het lesmateriaal dat bij jou past. Tijdens de introductieles laat ik je verschillende boeken/methodes zien, waaruit je kunt kiezen. Uiteraard zijn er ook (online) geluidsbestanden waarmee je kunt oefenen.

Ik ben een beginner, hoeveel lessen heb ik nodig om de taal te leren spreken?

Dat hangt uiteraard af van de snelheid waarmee jij een taal leert, en de tijd die je er (naast de les) aan besteedt. En daarnaast is de vraag welk doel je jezelf stelt. Wil je gewoon een beetje kunnen babbelen als je op vakantie bent of contact hebt met familie en vrienden? Of wil je de taal helemaal doorgronden en de krant kunnen lezen en/of TV-series kunnen volgen? Dat laatste vergt een lange adem.

Eenvoudige gesprekjes kun je al vrij snel voeren. Na een serie van ongeveer 12 lessen kan je: eenvoudige zinnen maken, jezelf voorstellen, vragen stellen, praten over waar iemand vandaan komt of naar toegaat, iets kopen in een winkel, vertellen wat je graag eet, klokkijken, enz.

Ik heb al wat basiskennis. Hoe vind ik een cursus die bij mij past?

Sinds corona geef ik voornamelijk privélessen. We kunnen de cursus dus helemaal toesnijden op jóuw niveau. Tijdens een introductieles, kijken we samen wat je al weet, en wat je bij wilt leren. Er zijn verschillende lesmethodes, en we kiezen gewoon wat het beste bij jou past.

Mijn vraag staat er niet tussen. Wat nu?

Bel me op 06 82 064 765. Krijg je me niet te pakken? Mail me dan. Ik ben bereikbaar op: ida@indonesischeles.nl en zal zo snel mogelijk reageren op je vraag. Je kunt ook het formulier hieronder invullen!

MEER INFORMATIE, VRAGEN OF AANMELDEN?